top of page
  • nickystan80

Какво е Ostarine MK-2866? И как действа?



Остарин (MK-2866) е селективен модулатор на андрогенни рецептори, за лечение на остеопороза и мускулна дистрофия. Сарма е на вътрешния пазар от съвсем скоро, но бързо набира популярност. В САЩ лекарствата SARMs са много популярни, много спортисти безпроблемно включват Остарин в диетата си в подготовката за състезание.


Ефективността на лекарството се доказва от факта, че водещите спортисти от световна класа използват Остарин при тренировките си. Например, случаят със спиране от участие в Световното първенство в дълги скокове, собственик на най-добрия резултат от сезона в света за използването на Остарин.


През януари 2017 г. Остарин бе открит и при допинг тестове на руските ММА бойци Руслан Магомедов и Зубайра Тухугов.


През октомври 2018 г. Остарин стана причина за отстраняването на Шон О'Мали от турнира UFC 229.


Известният руски боксьор в тежка категория, руският рицар Александър Поветкин беше хванат да използва Остарин. В навечерието на шампионската битка за часовата зона на WBC (Световния боксов съвет) срещу бившия световен шампион според WBC Bermein Stevern, са получени допинг тестове и Остарин е намерен в кръвта на Поветкин.


Ефектът от употребата на Остарин


Не трябва да очаквате увеличение на показателите за мускулна маса и сила, както при прием на анаболни стероиди.


1. Остарин (остарол) не е включен в списъка на забранените лекарства, можете да сте сигурни в качеството на лекарството и неговото "изпълнение". Не е възможно бързо да натрупате мускулна маса, както при оригиналните стероидни препарати, но в няколко курса можете значително да увеличите постната мускулна маса и да увеличите показателите за сила.


Много често Остарин се използва като „мост” между курсовете за поддържане на мускулна маса или за PCT след стероиден курс.


По време на курса, при спазване на режимите на тренировки, почивка и хранене, наистина е възможно да качите до 4 кг мускулна маса.


Когато се използва заедно с такива лекарства като растежен хормон, пептиди, както и други лекарства за SARMs, Остарин има синергичен ефект, тоест засилва цялостния ефект на лекарствата, съответно резултатът от курса ще бъде по-висок.


Сарма ефективно засяга както мъжкото тяло, така и женското. Голям плюс за нежния пол - лекарството не предизвиква явления на вирилизация.


Следните ефекти на Остарин върху тялото могат да бъдат разграничени:


Увеличаване на мускулната маса с 2-4 кг на курс.

Увеличение на показателите за мощност с 10%.

Повишена издръжливост.

Намаляване на мастната тъкан.

Подобряване на благосъстоянието.

Бързо възстановяване след тренировка.

Подобряване на съня.

Леко увеличаване на апетита.

Без странични ефекти (обриви, акне).

Не влияе негативно на черния дроб.

Не влияе на кръвното налягане.

При умерени дози PCT не се изисква след курса.


Препоръчваме ви също да се запознаете с - Ligandrol, което е най-мощното лекарство в семейството на SARMs. Когато планирате курсове за SARMs, започнете със слабите, преминавайки към по-силните.

3 views0 comments
bottom of page