top of page
  • nickystan80

Как работят SARMs?



Не е нужно да изглеждате като среден културист, фитнес модел или спортист; всичко, което трябва да направите, е да използвате SARM. Ако не сте чували за тях или се нуждаете от повече информация, тази статия ще ви предостави всички подробности относно това лекарство. Те са селективни андрогенни рецепторни модулатори, които показват същия ефект като този на андрогенните лекарства, но единствената разлика е, че те са по-селективни в действието си. SARMs са химически подобни на стероидите и са също толкова ефективни за увеличаване на загубата на мазнини и мускулния растеж. Доколкото ползите от SARMs са идентични с тези на анаболните стероиди, тяхното селективно действие прави нежеланите реакции на SARMs по-малко. Това означава, че след като решите да използвате SARMs, можете да се сбогувате с проблемите на хормоналния дисбаланс, акнето, вирилизацията при жените и проблемите с простатата, които могат да бъдат предизвикани от употребата на някои стероиди.



SARMs съществуват от Втората световна война и са разработени чрез модифициране на молекулата на тестостерон. В 40s, те са били използвани при лечението на остеопороза, рак и други заболявания, които са довели до загуба на мускули и кости. Днес на пазара има много видове SARM, включително МК-2866, LGD4033, YKII, RAD140, MK677, и други. Може би се чудите защо всички те имат буквено-цифрови имена. Причината е, че фармацевтичните маркетолози все още не са ги назовали, защото все още не са одобрени от медицинска гледна точка.


Как работят SARM?


За да знаете как работят SARM, трябва да разберете как работят хормоните в нашите органи. Хормоните действат като посланици в тялото чрез комуникация с клетките. След като комуникацията приключи, специфичните команди се изпълняват.

1 view0 comments
bottom of page