top of page
  • nickystan80

Какво е Cardarine 501516 Кардарин?



Кардарин е един от най-ефективните изгарящи мазнини. Действието му е насочено към ускоряване на процеса на липолиза в организма. Увеличава издръжливостта и експлозивната сила. Има мощен антикатаболен ефект. Не нарушава метаболизма, не причинява слабост и понижава нивата на кръвната захар.


Кардарин GW501516 е агонист на PPAR рецептор и принадлежи към групата SPPARMs (селективни PPAR модулатори). Агонистите на PPAR играят важна роля за лечението на кардиометаболични разстройства поради затлъстяване и неговите усложнения.


Клиничните изследвания на този сармс показаха неговата висока ефективност в процеса на окисляване на мазнините и по-нататъшното им разграждане. Метаболизмът не се нарушава, а по-скоро се стабилизира. Проучванията показват също, че употребата на Кардарин увеличава HDL (липопротеини с висока плътност) със 79%.


Кардаринът се препоръчва на хора, страдащи от метаболитен синдром. При това заболяване се появяват хормонални нарушения, водещи до натрупване на мазнини от организма. Различни проучвания, проведени през 2000 г., показват, че Кардарин има способността да спира метаболитни нарушения като диабет и затлъстяване. Установено е също, че повишава издръжливостта.


Ефектът от употребата на Кардарин


Кардарин е един от най-ефективните изгарящи мазнини сарм. Действието му е насочено към ускоряване на процеса на липолиза в организма, в резултат на което се ускорява процесът на разделяне на мастните молекули, последван от трансформация в свободна енергия. В резултат на това получавате увеличение на енергията, повишавате своята производителност и издръжливост. Кардарин има мощен антикатаболен ефект, свързан със стимулиране на мускулните влакна да използват подкожните мазнини като енергия, а не самопоглъщането в резултат на липса на калории. Една от причините, поради които Кардарин се препоръчва за лечение на затлъстяване, е доказаната му способност буквално да топи мазнини, без да причинява мускулен катаболизъм. Също така лекарството може да се използва за целите на защитата, за да се намали вероятността от затлъстяване.


Струва си да се отбележи, че този сармс ефективно изгаря мазнините и без използването на физическа активност. Кардарин не причинява слабост или понижава кръвната захар.


При използване на лекарството във връзка с пептиди, както и SARMs, Cardarol засилва анаболния ефект, съответно резултатът е по-висок.


За постигане на добри резултати с употребата на кардарин трябва да се спазва нискокалорична диета и активен начин на живот.


Ефект на Кардарин върху тялото:


Изгаря мазнините.

Провокира увеличаване на количеството енергия, консумирана от мускулната тъкан.

Увеличава издръжливостта и производителността.

Увеличава експлозивната сила.

Подобрява благосъстоянието.


2 views0 comments
bottom of page